Podporte nás

MTB nie je zločin! Objednaj si tričko Mountain Lovers a vyjadri názor!

9.12.2016

Ťažba, holoruby, rozbahnené cesty, výstavba lanoviek, hotelových komplexov. Zabíjanie vlkov a medveďov z pasie, stovky turistov v 5. stupni ochrany. Nič z toho nie je trestné - na rozdiel od bajkovania. 

K tomu udávanie, podrazy, ukazovanie prstom. Čo som vrah, alebo feťák, aby som sa musel schovávať, alebo sa musel hanbiť za to čo robím? Hanbiť sa za to, čo mám rád? Hory sú veľké, rôznorodé, vzrušujúce. A je jedno, či ich vnímaš dva kroky od prahu domu, alebo na druhom konci republiky. No jedno viem určite – je v nich dosť miesta. Dosť miesta pre všetkých. Aj pre bajkerov.

To je v skratke dôvod prečo. Teraz prejdime k tomu podstatnému - vymysleli sme tričko...

Vymysleli sme tričko, ktoré nesie jasné posolstvo - mtb nie je zločin - MTB IS NOT A CRIME! Aj ty sa k nám môžeš pridať a ukázať všetkým, čo si myslíš. To je jedna vec. Druhá je podpora. Podpora nášho projektu, našich ciest a tým pádom aj tvojej inšpirácie. Fér ponuka, nie?

Tričko, cena, objednávka

Na výbere trička sme si dali záležať. Nechceli sme žiadne bavlnené vreco, čo na tebe bude visieť ako na strašiakovi a po pár praniach bude dobré akurát tak tvojej mame. Na umývanie okien. 170 gramový Stedman farby "black opal", 95% bavlny + 5% elastanu s "body fit" strihom to splnil. K tomu originál grafika, čo vyjadruje čím si. V čo veríš!

A nezabudli sme ani na bajkerky - máme aj dámsku variantu!!! Ilustračný obrázok  TU

Cena: 17.90 € 

+ poštovné. Posielame aj do ČR, ale tričko je potrebné uhradiť VOPRED prevodom na účet! Na slovenský, alebo český. Dobierku riešiť nebudeme. Nehnevaj sa, fakt nie...jediné, čo vieme ponúknuť, je osobné predanie v Považskej Bystrici a okolí ;) 

AKO OBJEDNAŤ? 

Objednávky boli ukončené. Ak máte záujem o tričko, píšte  kontakt

Po objednávke ti pošleme e-mail so všetkými potrebnými informáciami. Tričká budeme posielať cca od 16.1.2017 - teda tento rok pod stromčekom nebudú. Ak naozaj trváš na tom, že ho niekomu venuješ ako darček na Vianoce, stiahni si túto šablónu - vytlač a zabaľ...

Tabuľku veľkostí nájdeš  TU

Páčil sa ti článok? pošli ho do sveta

Zdieľať na Facebooku Zdieľať na Twitteri